Holbo Herreds Væverforening blev dannet af en gruppe vævere i 1978.

I dag arbejder vi med en bred vifte af tekstile håndværk foruden trædrejning og pileflet.

Vi nytænker de gamle håndværk og inspireres af nye teknikker og tendenser i tiden.

Foreningen er samlingspunktet for en række interessegrupper, som mødes for at filte, spinde, kniple, strikke, væve, sy, dreje træ m.m.

Alle, såvel begyndere som øvede er velkomne i vores forening. Vi er altid åbne for nye emner til interessegrupper.

En gang om måneden har vi medlemsmøde, f.eks. i form af åbent hus, foredrag eller undervisning i et lille emne eller en teknik.

Foreningen er aktiv på markeder, holder udstillinger med medlemsarbejder, tager på udflugter og ikke mindst har vi en aktiv kursusafdeling.

Toftegårdsvej 6
Udsholt