Foredrag med Lene Tanggaard: Opfindsomhed

Et foredrag om at finde på. Søndag d.4.11.18 kl.14.00 - Gratis adgang

Verden har brug for flere Georg Gearløs-typer, der kan kombinere skaberglæde, nysgerrighed og nytænkning. De har nemlig den nødvendige opfindsomhed, der skaber nye produkter og forretningsmodeller, og som får forskningen på nye veje. Opfindsomhed er en forudsætning for innovation, men i modsætning til, hvad mange tror, kan vi alle blive mere opfindsomme, ligesom vi skal blive bedre til at få andres opfindsomhed til at blomstre.

I Lene Tanggaards nye foredrag fortæller hun på en levende, involverende og spændende måde om, hvordan kreativiteten kan inspirere og fremelske opfindsomheden hos os selv og andre. Opfindsomhed er ikke en evne eller et talent for de få udvalgte, men en kompetence vi alle er født med.

Toftegårdsvej 6
Udsholt