Vævegruppen

Gruppen mødes: Onsdage kl.10.00 -14.00 + 3. mandag i måneden kl.19.30

Vi er vilde med vævning, og mødes derfor regelmæssigt omkring vævene. Vi diskuterer tekniker, garner og de problemer man kan have med sin væv. Inspiration er der masser af, da vi også viser de ting vi har vævet hjemme. For nylig har vi fået en væv med flyveskytte forærende og har nu fået gang i den, det første øvestykke er på væven. Vi har flere fællesprojekter i gang. Vi diskuterer hvad vi vil væve, og alle har chancen for at være med på det man har de til. Så går vi sammen om fælles opsætning og væver på skift. Vi tager sammen på udstillinger. Alle der væver og som er medlem af HHV kan være med.

Kontaktperson for vævegruppen:

Freya Willemoes-Wissing