Fællesudstilling 2024

Hvert andet år afholder HHV en stor fællesudstilling, som sprudler af kreativitet og skaberglæde. I år er temaet BØLGER.

Medlemmerne i HHV får i løbet af året skabt mange smukke arbejder, som kun de nærmeste i interessegruppen får glæde af at se. Bredden er stor, fra de fineste kniplinger til grov kluderya, fra farverig filtning til kunstfærdige skåle drejet i træ.

På den store medlemsudstilling i november 2024, hvor årets tema er BØLGER, har vi muligheden for at vise omverdenen, hvad foreningen formår i fællesskab. Og tiltrække nye medlemmer, fordi de slet ikke kan lade være! Vi gør det for vores egen skyld, men også for at promovere HHV og styrke foreningslivet.

Så forhåbentlig er dit hoved lige nu fuldt af BØLGER, som til november er resulteret i smukt kunsthåndværk på vores fællesudstilling.

Helsingevej 64 F
Blistrup

Skoleleder: Eva J. Press

Mail: kursusafdeling@hhv.fora.dk

Formand for HHV: Merete Stavnsbjerg Kan træffes på mail: merete@hhv.fora.dk eller tlf: 21737257 .